Casal de tardor

Casal de tardor-01

Al casal de tardor farem un projecte principal per setmana que anirem realitzant poc a poc cada dia. Seran sempre projectes manuals que adaptarem segons les capacitats de cada alumne. Aquest projecte serà diferent cada setmana:
– Setmana del 29 d’agost al 2 de setembre
– Setmana del 5 al 9 de setembre
Cada dia farem un descanç d’uns 40 minuts, el farem als nostres jardins comunitaris que proporcionen espai per a córrer i zones a la sombra on poder jugar.
A més de les manualitats farem també activitats de programació de jocs i robòtica, seran activitats divertides on apendran fàcilment les bases de la programació utilitzant com a eina de treball tauletes digitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *